Jasminin spoj tradicije i mašte

Веровала је у себе, своје способности и интуицију, сада спада у највеће произвођаче колача у Расинском округу.

Јасмина Антић је у предузетничке воде упловила пре седам година, када је отворила предузеће ''Нона продукт'' за производњу колача, торти и пецива.Верујући у себе, своје способности, креативност и интуицију, успела је не само да се одржи на све пробирљивијем и захтевнијем тржишту, већ и да ту производњу прошири и да од мале кућне радионице за израду колача, постане једно од успешнијих предузећа из ове области у Расинском округу.

Асортиман производа се временом усавршавао и ширио , али како Јасмина каже,захтеви тржишта су разноврсни , па се тако једнако добро продају најједноставнији и најјефтинији колачи и најфиније и најскупље торте. Разлике нема, а сваки производ нађе свог купца.

 

Осим традиционалног слатког програма , торти и колача, све је популарнији тзв, сладак сто који је у последње време хит и неизоставан детаљ на слављима.

 

Из Нонине кухиње се не шири само мирис ваниле, лешника,ораха,..већ и печених сланих пецива и погача, које полако освајају бруске славске  трпезе.

Слане или слатке, посластице настале под надзором Јасмине Антић су искључиво домаће, ручно рађене по старим опробаним рецептима искусних домаћица.

Континуираним врхунским квалитетом својих производа , Нона се недавно изборила за своје место у витринама Макси трговинског ланца, што ће у наредном периоду свакако утицати на проширење производње.На питање новинара, како се жена сналази у немирним предузетничким водама ,Јасмина каже  да је добра организација и подршка породице, кључ сваког , па и њеног успеха. Уз добру организацију све се постиже.

Јасмина Антић својом амбицијом , одлучношћу и упорношћу  из дана у дан руши наслеђене  стереотипе о положају жена у друштву, браку и породици и својим примером мотивише и охрабрује друге жене да радећи посао који воле, свој живот и каријеру чврсто држе у својим рукама.