Restoran ''SALKOMS ''- Humanost pre svega

Osmomartovsko druženje za korisnike dnevnog boravka Društva ''Pčelica''.

Zahvaljujući vlasnicima restorana ''SALKOMS'' ,Saši Đorđeviću i Dejanu Tomiću, korisnici dnevnog boravka Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima ''Pčelica'', družeći se uz osmomartovski doručak ,proveli su prijatno prepodne.

''Korisnici dnevnog boravka ne nalaze se često u ovakvoj situaciji i ovo je divna prilika da provedu prepodne u  novom okruženju'', rekla nam je između ostalog predsednica Društva Danica Džodić, dok je sekretar Tatjana Đokić Milenković zahvaljujući se  na humanom gestu  izrazila želju da se saradnja na obostrano zadovoljstvo nastavi i u narednom periodu.

Po rečima jednog od vlasnika Salkomsa, Saše Đorđevića , namera je bila da se u svakodnevicu lica ometenih u razvoju unese radost i pokaže da za sve u društvu ima mesta, ali i da se na ovaj način oda priznanje i pruži podrška  zaposlenima koji svakodnevno brinu o ovim licima..

Osmesi na licima gostiju i domaćina na najbolji način su posvedočili o veličini ovog humanog gesta  i najavili dalju saradnju , kako su se jedni i drugi saglasili, na obostrano zadovoljstvo i korist.